Hvem er Mads-Peter?

Jeg er informationsarkitekt og min stilling er chef for Strategi og User Excperience i Pentia A/S.

Jeg har deltaget i en lang række projekter for bl.a. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Danske Spil, FK Distrubition, Spar Invest, DJØF, Dansk Magisterforening, Aarhus og Københavns Kommune m.fl. Min rolle er at kortlægge virksomhedens mål og brugernes behov, og lave et koncept der får de to til at mødes. Min involvering i projekter varier fra at være rådigvende konsulent til at være løsningsarkitekt.

Derudover holder jeg oplæg om f.eks. Digital strategi, Digital branding, UX og informationsarkitektur eller om Responsive Design. Du kan altid følge med i, hvilke gratis morgenmøder du kan deltage i på Pentias hjemmeside. Hvis du er interesseret i at booke mig til at holde et oplæg, så kontakt mig eller Pentias salgsafdeling på sales@pentia.dk.

Når jeg er offline, er jeg også familiefar og  portrætfotograf. Som fotograf har jeg blogget i flere år på Mashed Potatoes.

Eusebius – Mads-Peter Eusebius Jakobsen

Mit fulde navn er Mads-Peter Eusebius Jakobsen. Jeg er ikke i familie med historikeren Eusebius. Men jeg er i familie med min farfar, som var så heldig at blive født d. 14. august. D. 14. august har dagens navn “Eusebius”. Og det navn har jeg derfor – ligesom min far og adskillige familiemedlemmer – arvet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *